skip to Main Content
Beton look badkamer
Beton look badkamer
Beton look woonkamer
Beton look badkamerBeton look woonkamer

De betonlook iets voor u?

De betonlook komen we steeds vaker tegen in woonbladen en op televisie. Maar welke materialen kunt u het beste gebruiken? In deze blog omschrijf ik diverse materialen voor verschillende ruimten.

Beginnen met… de badkamer!

In badkamers gaat mijn voorkeur naar Beton Cire. Dit is een laag die door een ervaren stukadoor wordt aangebracht. Het wordt in verschillende lagen opgebouwd, waardoor u de hand van de meester duidelijk ziet. Het aanbrengen van Beton Cire is een langdurig en kostbaar proces, maar geeft verbluffende resultaten. Bij de badkamer is het functioneel dat het waterdicht is, zodat u er jaren plezier van heeft. Gelukkig kan dit met Beton Cire worden gerealiseerd.

Verf in de woonkamer, slaapkamer en hal

De woonkamer, slaapkamer en hal kunnen worden geverfd. Merken als “Pure & Orginal” hebben een scala aan kleuren waarbij u zelfs kunt afwijken van de grijze kleur. Hierdoor kunt u uw eigen stijl creëren. In mijn eigen slaapkamer heb ik met twee kleuren een mix gemaakt, zodat het is afgestemd viagrausa-online op de kleuren die in de slaapkamer zijn gebruikt.

Special effect met beton

Liever een betonlook met een ‘special effect’? Kies dan voor behang! Let op: de print is hierbij divers. Bij een herhaling van vlekken is het effect snel verdwenen. Tegenwoordig zijn er waanzinnige gave prints in het behang bij onder andere de merken van “Arte” en “Élitis”. De collectie van “Tom Haga” is zelfs niet meer van echt te onderscheiden. Behang uit de collectie van “The Concrete Wall” zorgt voor een realistisch beeld. In deze collectie zijn verschillende soorten prints gebruikt die zijn ontstaan door het fotograferen van muren. Het mooie is dat geen enkel patroon wordt herhaald.

Design By Gem

Het ontwerpen van een passend interieur dat aansluit bij uw wensen en behoeften, vraagt om aandacht. Komt u er zelf niet uit en wilt u het graag uit handen geven? Neem contact op of maak een afspraak.