skip to Main Content

GEM SCHONEVELD

Gem begon ooit in 1985 een gerenommeerde keukenzaak in Leiden. Daar leerde ze de kneepjes van het vak. Van handmatig uitschrijven van orders tot het uitrekenen van keukens, tekeningen maken en showroominrichting.

Zij besloot om de interieuracademie te volgen om haar kennis te vergroten. Inmiddels heeft Gem zoveel verbouwingen gedaan van keuken tot badkamer, van lichtplan tot inloopkast, dat zij met haar team en op haar gevoel en intuïtie de mooiste projecten realiseert.

EDDY VERHOEF

Eddy werkt heel zijn leven al in de aannemerij. Als jongen nam z’n vader, die begon als scheepstimmerman, hem mee op karwei. Zo leerde hij uit de praktijk.

Na de opleiding op de technische school begon hij in het familiebedrijf, Verhoef Design en Bouw.

Inmiddels heeft hij het bedrijf overgenomen. Gespecialiseerd in interieur renovaties en heeft hij inmiddels talloze mooie projecten opgeleverd. Van keukens en badkamers tot inloopkasten tot zolderverbouwingen.

Ed: "De kunst is ervoor te zorgen dat alles in eigenhand blijft. Dan heb je en houd je de controle. Alleen dan kom je tot mooie resultaten."

Interieurarchitect Gem

Design By Gem realiseert interieur- en keukenarchitectuur op maat. De technische en bouwkundige aspecten worden bij u thuis bekeken. Wilt u Gem bezoeken of uw mogelijkheden bespreken? Maak hieronder uw keuze.

Bedrijf Naam *
Adres
Plaats Postcode
Telefoon * E-mailadres *
 
ik wil een afspraak makenik wil meer informatie ontvangenik wil iets anders, namelijk:
 
Ja, ik wil graag een digitale catalogus ontvangen van de favoriete merken
  De velden met een (*) zijn verplicht om in te vullen.
 

Contact us

BY GEM

Meester D. Donker Curtiusstraat 48

2225 ZH Katwijk aan zee

T. +31 (0)71 20 48 420

M. +31 (0)6 46 07 87 67

design@bygem.nl

By Gem is geopend op afspraak.