skip to Main Content

INTERIEUR

ARCHITECTUUR

Interieurarchitectuur is een belangrijk onderdeel bij de realisatie van een interieur dat bij uw wensen en behoeften aansluit. Een ontwerp begint met goed luisteren. De vraag die hierbij centraal staat, is: “Welke sfeer wilt u creëren?” Design By Gem is uw interieurarchitect en helpt u met de realisatie van uw interieur.

ONTWERPEN BEGINT MET LUISTEREN

Als interieurarchitect is het van belang het ontwerp aan te sluiten bij uw thuissituatie. Een goed ontwerp begint met luisteren. Luisteren naar uw ideeën. Dat is het specialisme van Design By Gem. De uitgangspunten van interieurarchitectuur zijn functionaliteit en esthetische vormgeving. Deze worden zorgvuldig in het ontwerp meegenomen.

COMPLEET BEELD INTERIEURARCHITECTUUR

Tekeningen van plattegronden, aanzichten en perspectieven geven u een duidelijke impressie van de mogelijkheden. Net als een moodboard met verschillende sfeerstijlen. Gaat u voor een klassiek, modern of juist landelijk interieur? Iedere woning heeft een karakter die met de juiste interieurarchitectuur wordt versterkt.

DESIGN TOT IN DETAIL

Het ontwerp van Design By Gem wordt uitgedacht tot in detail. Bij interieurarchitectuur is het gebruik van de juiste kleuren en materialen essentieel. Door hier de juiste keuzes in te maken, past het interieur bij uw leefwijze en gezinssamenstelling.

REALISATIE VAN INTERIEURARCHITECTUUR

Design By Gem staat bekend om de uitstekende eindresultaten. Om dit te waarborgen wordt er nauw samengewerkt met interieuraannemer Verhoef Design Bouw. Zij plaatsen onder andere luxe keukeninterieurs en badkamerinrichtingen met een team van specialisten. “Onze kracht zit in de bundeling van onze talenten”.

INTERIEURARCHITECT GEM

Uw interieurinrichting laat u met vertrouwen over aan Design By Gem. In de studio begint de passie van de interieurarchitect. De oude authentieke boerderij, achter de Boulevard in Katwijk is bron waar de stijlvolle interieurarchitectuur start. Design By Gem werkt met gerenommeerde leveranciers op het gebied van design waarbij productkennis, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

INTERIEURARCHITECT GEM

Design By Gem realiseert keukenarchitectuur op maat. Het bespreken van de mogelijkheden gebeurt aan huis, zodat de keukenarchitectuur past bij uw interieur en stijl. Hierbij worden ook direct de technische en bouwkundige aspecten bekeken. Wilt u de Gem met prachtige ontwerpen bezoeken of uw mogelijkheden bespreken? Maak een afspraak.

Interieurarchitect Gem

Design By Gem realiseert interieur- en keukenarchitectuur op maat. De technische en bouwkundige aspecten worden bij u thuis bekeken. Wilt u Gem bezoeken of uw mogelijkheden bespreken? Maak hieronder uw keuze.

Bedrijf Naam *
Adres
Plaats Postcode
Telefoon * E-mailadres *
 
ik wil een afspraak makenik wil meer informatie ontvangenik wil iets anders, namelijk:
 
Ja, ik wil graag een digitale catalogus ontvangen van de favoriete merken
  De velden met een (*) zijn verplicht om in te vullen.
 

Contact us

BY GEM

Meester D. Donker Curtiusstraat 48
2225 ZH Katwijk aan zee
T. +31 (0)71 20 48 420
M. +31 (0)6 46 07 87 67

design@bygem.nl

By Gem is geopend op afspraak.