skip to Main Content

Interieurtips voor het voorjaar

De lente is officieel begonnen! De faux fur bont plaids en windlichten mogen de kast weer in. Het is tijd om het interieur weer een frisse ‘touch’ te geven. Houd je van zachte pastelkleuren, kleuraccenten of heel veel groen? Deze interieurtips helpen u om in een handomdraai uw ruimten klaar te maken voor het voorjaar!

Zachte pasteltinten

Het aanbrengen van pasteltinten in een ruimte hoeft niet veel tijd te kosten. Verf één muur in de tint die u graag wilt en u merkt direct het verschil. Vooral dé trendkleuren van Pantone, Rose Quartz en Serenity, kunnen bij deze stijl niet ontbreken. Kleed de ruimte aan met bijpassende accessoires, zoals vazen, servies, bloemen of een nieuw dekbedovertrek. Dan bent u verzekerd van een ruimte waarin u tot rust komt en die klaar is voor het voorjaar.

Kleuraccenten van het voorjaar

Lievere fellere kleuren inzetten om het lentegevoel echt naar binnen te halen? Tijd om te winkelen! Dit kunt u namelijk eenvoudig bereiken met accessoires. Een felroze lampenkamp, een blauwe plantenschaal of kussens in verschillende kleuren. Vooral kussens zijn in ieder seizoen makkelijk te verwisselen.

Natuurlijk groen

“Less is more”, iets wat we continu horen. Deze stijl sluit hier perfect op aan. Bij deze stijl raad ik het u aan om met natuurlijke producten, zoals planten, te werken. Groepeer planten op uw dressoir, kast of vensterbank of zet tropische bladeren in verschillende vazen. Combineer dit met natuurlijke accessoires en u staat verstelt van het eindresultaat.

De kennis van Gem

Ieder seizoen heeft een eigen karakter. Een karakter waar interieurarchitect Gem alles van weet. viagrausa-online.com/ Kunt u hulp gebruiken bij het ontwerp van uw interieur? Neem contact op of maak een afspraak.

Bron: LXRY