skip to Main Content

KEUKEN

ARCHITECTUUR

Een keuken is het centrale middelpunt van uw woning. Het is de plek waar u met passie het gezonde ontbijt samenstelt, maar ook ingrediënten samenbrengt in de lekkerste gerechten voor het diner. In een keuken wordt geleefd! Van koken tot borrelen… U moet zich in deze woonruimte fijn voelen. Design By Gem realiseert de keuken die bij uw wensen en behoeften aansluit. “Wij integreren keukenarchitectuur met passie!”

FUNCTIONALITEIT KEUKENARCHITECTUUR

Het uitzoeken van een keuken is een lastige taak waarbij u talloze mogelijkheden heeft. Welke kleur, stijl of materialen wilt u in het ontwerp terugzien? Functionaliteit en esthetische vormgeving vormen de uitgangspunten van keukenarchitectuur. Keukenarchitectuur moet alle elementen bevatten die bijdragen aan het beeld van uw ‘ideale’ keuken. Aan de hand van uw wensen en behoeften, gaat Design By Gem aan de slag met het ontwerp van de passende keukenarchitectuur.

PERSOONLIJK ONTWERP

Tekeningen van plattegronden, aanzichten en perspectieven geven u een duidelijke impressie van wat de mogelijkheden zijn. Door het ontwerp krijgt u een realistisch beeld van uitgedachte keukenarchitectuur. Bij het persoonlijke ontwerp wordt rekening gehouden met uw budget.

DESIGN TOT IN DETAIL

Keukenarchitectuur draagt bij aan de sfeer in een woonruimte. Het geeft een ruimte karakter. Hier speelt het gebruik van de juiste kleuren en materialen een essentiële rol bij. De materialen moeten bij de leefwijze en samenstelling van het gezin passen.

REALISATIE VAN KEUKENARCHITECTUUR

Design By Gem staat bekend om de uitstekende eindresultaten. Om dit te waarborgen wordt er nauw samengewerkt met interieuraannemer Verhoef Design Bouw. Zij plaatsen onder andere luxe keukeninterieurs en badkamerinrichtingen met een team van specialisten. “Onze kracht zit in de bundeling van onze talenten”.

KEUKENARCHITECT GEM

Design By Gem realiseert keukenarchitectuur op maat. Het bespreken van de mogelijkheden gebeurt aan huis, zodat de keukenarchitectuur past bij uw interieur en stijl. Hierbij worden ook direct de technische en bouwkundige aspecten bekeken. Wilt u de Gem met prachtige ontwerpen bezoeken of uw mogelijkheden bespreken? Maak een afspraak.

Interieurarchitect Gem

Design By Gem realiseert interieur- en keukenarchitectuur op maat. De technische en bouwkundige aspecten worden bij u thuis bekeken. Wilt u Gem bezoeken of uw mogelijkheden bespreken? Maak hieronder uw keuze.

Bedrijf Naam *
Adres
Plaats Postcode
Telefoon * E-mailadres *
 
ik wil een afspraak makenik wil meer informatie ontvangenik wil iets anders, namelijk:
 
Ja, ik wil graag een digitale catalogus ontvangen van de favoriete merken
  De velden met een (*) zijn verplicht om in te vullen.
 

Contact us

By GEM

Meester D. Donker Curtiusstraat 48
2225 ZH Katwijk aan zee
T. +31 (0)71 20 48 420
M. +31 (0)6 46 07 87 67

design@bygem.nl

By Gem is geopend op afspraak.